Mijn favorieten

Hypotheken

Staat u op het punt een huis te kopen en zoekt u een hypotheek die precies bij u past? Of is uw oude hypotheek niet meer van deze tijd? Gaat u een verbouwing doen waarvoor u geld wilt lenen? Of wilt u uw overwaarde benutten voor andere zaken b.v. de aanschaf van een ander huis, maak dan eens een afspraak met ons. Wij kunnen u daar bij helpen en van advies dienen zodat u een hypotheek krijgt die om uw schouders gegoten zit en waarbij u het einde van de maand lachend tegemoet kan zien. Daarom kunnen we tegenwoordig ook zeggen: wat levert de hypotheek op i.p.v. wat kost de hypotheek?

Een hypotheek moet aan uw wensen voldoen, en u moet zich er prettig bij voelen, waarbij u zich nog genoeg bewegingsvrijheid moet kunnen veroorloven. Er zijn tegenwoordig zoveel vormen en constructies van een hypotheek, dat het best moeilijk is om de juiste vorm te kiezen.
Dan komen toch vragen naar boven als:

  • Wat wilt u maximaal als maandlast uitgeven?
  • Kiest u voor zekerheid, of neemt u toch enig risico?
  • Hoe zal uw financiële situatie over 10 of 20 jaar er uit zien?

Er zijn vele hypotheekvormen, maar overal moet u rente betalen. Dus ook bij ons. Wij denken met u mee om voor u de juiste hypotheek te kiezen. Een hypotheek waarvan u zegt, nou deze is precies voor ons gemaakt. Want een hypotheek is in het algemeen één van de langst lopende financiële verplichtingen die u aangaat in uw leven. Daarom zorgen wij voor een gedegen advies. Want als u zelf op zoek gaat stuit u op tal van aanbiedingen van diverse geldverstrekkers. Iedereen biedt u het beste. Maar kunt u dan ook door de bomen het bos nog zien?

Naast dit alles verdient het aanbeveling een risico-verzekering te sluiten waarbij bij overlijden (een deel van) de schuld wordt kwijt gescholden.

Tevens geven wij advies op het gebied wanneer u onverhoeds arbeidsongeschikt wordt of ontslagen wordt en in de ww terecht komt.

Ook dient rekening gehouden te worden met het feit dat op pensioendatum de woonlasten nog betaald kunnen worden.

Wij zijn onafhankelijke hypotheekadviseurs en vertegenwoordigen onder andere diverse banken en verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn  aangesloten bij een hypotheekprovider, dit is een organisatie die ons voorziet van vele geldverstrekkers  waarbij de hypotheek kan worden aangevraagd. Dan kan niet alleen worden gekozen voor de laagste rente maar ook voor de beste voorwaarden of wellicht dat beide samengaan. Ook houden zij een wakend oog over onze ingediende dossiers en begeleiden ons tijdens het gehele traject van aanvraag tot notaris.

Downloads:

- Onze advies- en bemiddelingstarieven
- Dienstverleningsdocument
- Algemene voorwaarden Molengraaf makelaardij
- Dienstverleningsdocument Risico's afdekken
- Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Mocht u noch vragen hebben, schroom dan niet en maak met ons een afspraak voor een vrijblijvend hypotheek advies. Wij zijn een onafhankelijk adviesburo en dragen het keurmerk "Erkend Hypotheek Adviseur". Klik hier voor ons contactformulier