Mijn favorieten

Over ons

Molengraaf Makelaardij actief bij u in de regio
Molengraaf Makelaardij is het toonaangevende makelaarskantoor in Zuidland dat is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen.
Ons kantoor is werkzaam in de regio Voorne en Putten en heeft ruime ervaring in bestaande bouw. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar, want uw wensen en behoeften staan voor ons centraal.

Professionele ondersteuning
Bij Molengraaf Makelaardij kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woningmakelaardij, zelfs tot aan hypotheken. Dus tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en verzekeringen die hypotheek gerelateerd zijn zoals overlijdensrisicoverzekering, verzekering voor uitkering bij arbeidsongeschiktheid en ww.  Een team van deskundige specialisten advisereert u hierover.

Aankoop en verkoop
U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen.

De aankoopmakelaar
De aankoopmakelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs en verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten.

Zekerheid met een makelaar
Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele makelaars. Wij werken met de Algemene Consumenten Voorwaarden van de NVM opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Openingstijden
Ons kantoor is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdagochtend maken wij uitzonderingen voor hen die onmogelijk op bovenstaande tijden van onze diensten gebruik kunnen maken.

Snelheid en service voor uw hypotheek
Wij doen zaken met de grootste geldverstrekkende instellingen en banken in geheel Nederland en kunnen hierdoor online offertes verzorgen. Vaak wordt door de verkoper een bankgarantie verlangd, dit kan zonder veel moeite worden geregeld.

Deskundigheid en kwaliteit
Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Dat merk je! Kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en op peil gehouden.