Mijn favorieten

kantoor

Molengraaf Makelaardij actief bij u in de regio
Molengraaf Makelaardij is het toonaangevende makelaarskantoor in Zuidland dat is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen.
Ons kantoor is werkzaam in de regio Voorne en Putten en heeft ruime ervaring in bestaande bouw. Ons team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar, want uw wensen en behoeften staan voor ons centraal.

Professionele ondersteuning
Bij Molengraaf Makelaardij kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij zelfs tot aan hypotheken. Dus tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en assurantiën (via Van Rij Verzekeringen) en taxaties, zowel op het gebied van wonen als bedrijfsmatig onroerend goed (bedrijven, winkels, kantoren etc).  Een team van deskundige specialisten adviseren u hierover.

Aankoop en verkoop
U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen.

De aankoopmakelaar
De aankoopmakelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs en verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten.

Zekerheid met een makelaar
Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele makelaars. Wij werken met de Algemene Consumenten Voorwaarden van de NVM opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Openingstijden
Ons kantoor is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdagochtend maken wij uitzonderingen voor hen die onmogelijk op bovenstaande tijden van onze diensten gebruik kunnen maken.

Verzekeringen
Voor een deskundig en onafhankelijk advies over de verzekering van uw woning kunt u uitstekend terecht bij Van Rij Verzekeringen, eveneens gevestigd in ons kantoor aan de Mr. PJ.Oudweg 56 te Zuid land. Dit advies wordt verzorgd door een gekwalificeerde verzekeringsadviseurs.

Snelheid en service voor uw hypotheek
Zij doen zaken met de grootste geldverstrekkende instellingen en banken in geheel Nederland en kunnen hierdoor online offertes verzorgen. Vaak wordt door de verkoper een bankgarantie verlangd, dit kan zonder veel moeite worden geregeld.

Deskundigheid en kwaliteit
Ruim 60 jaar ervaring op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Dat merk je! Kwaliteit wordt voortdurend bewaakt en op peil gehouden.

Graag ontmoeten wij u eens op ons kantoor.
Molengraaf Makelaardij
Mr. P.J.Oudweg 56
3214 XN Zuidland


Adam Molengraaf, Register Makelaar Taxateur RMT
Erkend Financieel Adviseur EFA


Telefoon : 0181 - 451231
Fax : 0181 - 452610
E-mail   : info@molengraafmakelaardij.nl
Website: www.molengraafmakelaardij.nl

Molengraaf Makelaardij

Kantoor Vestiging Molengraaf Makelaardij

Adresgegevens

Mr P.J. Oudweg 56
3214 XN Zuidland
0181-451231
0181-452610